Randigt och fluffigt




Här kommer en dagens klädsel från Urban eftersom att jag är mer än nöjd med min mossgröna manchesterkjol som jag har knåpat ihop. Dagen har bjudit på BRIS-kurs för att förstå hur man blir en bättre tränare till de små söta kottarna som jag försöker lära att slå kullerbyttor! Det var mycket intressant och lärorikt. Nu dansar jag hejvilt till promoe och skjuter upp alla läxor några minuter till..


Lita på de som känner och tycker om dig istället för någon som bara har fått sig en första uppfattning! //Urban

Då bokstäver blir till ord.

Man kan kort och gott beskriva mitt liv med ett ord just nu. Ett uttryck som passar lika bra i de stunder då du svävar på små moln av lycka som då du förtvivlat ligger och sparkar i väggen, stunder då tidigare varit varit mållös:



Så slit det mer hälsan och kom ihåg vart du hörde det först.

Sov gott alla månskensbarn// Katla.


Bubs



Dessa fula små saker skola du icke avvisa! Det är det godaste snasket jag ätit i hela mitt liv och jag har endast Katla att tacka för denna glädjande upptäckt i mitt liv. Jag skulle häromdan tipsa en kille på hemköp om dessa små filurer men till min förskräckelse blev han bara rädd och sprang därifrån.. Därför, kära vänner har jag två tips en afton som denna. Utsidan är verkligen inte allt ge alla en chans, du kommer bli positivt överraskad. Och våga prata med din omgivning, alla har vi saker att lära av varandra så varför inte göra det av dem vi aldrig behöver se igen! Tanter på bussen som vill småprata är det mysigaste som finns.

Kom ihåg, alla dina vänner var främlingar första gången du såg dem! //Urban

Snurra min jordglob.




När man börjat dagen med att irra runt i snöstorm händer det lätt att man drömmer sig bort från kalla Sverige en stund. Samtidigt längtar jag efter pepparkakor och julgranar mer än någonsin. Bara snön ville sluta att slå mig till marken så fort jag vågar mig utanför dörren så vore väl livet näst in till perfekt?

//Katla.

I vildingarnas land..

Igår tog jag och Katla mod till oss och åkte för att utforska de stora okända marker som finns utanför vår fina stad.



Katla var minst sagt nervös.

När vi kom fram fick vi syn på en välbekant filur som vi genast följde efter.



Vi välkomnades hjärtligt och fick genast ta del av en kaninjakt som tydligen är en daglig tradition för att komma nära naturen. Alla vara kalasglada och när fluffisarna väl var säkert instoppade i sitt lilla hus var det dags för scones som värden Calle så flitigt hade tillagat, mumsfilibaba!



Sen spelade vi glatt TV-spel och tavlan ni skådar i bakrunden ser på närmare håll ut såhär



Internet är tydligen fortfarande något mycket exotiskt här..

Efter mycket skratt, sång och dans blev vi återigen hungriga och spatserade iväg mot en mysig resturang där kvällen avslutades för min del men så vitt jag vet är Katla kanske fortfarande kvar och roar sig i Åbys skogar och marker.

Tack för en mycket trevlig dag, tipset idag kan nog inte vara annat än att våga besöka dina vänner var de än bor ty det kan bara bli toppen! Åby och Jursla är exakt lika bra, smält det så kanske vi slipper ett tredje världskrig.

//Urban.


På upptäcktsfärd genom livet.



Viktiga upptäckter i mitt liv:

När jag vid tio års ålder kom underfund med att lakrits är bland det bästa som finns och inte alls det som ska lämnas kvar på botten av godisskålen eller ses försvinna in i någon annans mun.


Den dag jag vaknade upp och inte längre var ful, svag och värdelös.  


När jag upptäckte att Håkans musik är bland det bästa som finns. Utan honom hade jag i vissa stunder inte orkat leva.


När jag en dag kom underfund med att jag och min bror för länge sedan slutat att bråka och banka varandra sönder och samman.


När jag förstod att den finaste, roligaste och knasigaste flickan med precis min humor börjat i min skola, i just min klass. Urban, du är fin som snus.


Passa på och upptäck du med för det är en väldigt kort tid man lever, förhållande till hur länge man är död// Katla.


RSS 2.0