Oboj oboj oboj.



Hej nya jackan. I vår hoppas jag att vi ska göra förbjudan saker, få högsta betyg i matte B, dansa i ett hav fullt av ungdomar, dricka kaffe, äta lakritsglass, skratta, lyssna på David Bowie, ligga på gräsmattor, köa till Håkan Hellström, skriksjunga till Belle and Sebastian, åka buss och pussas tillsammans. Tills vidare får du sköta om dig i garderoben och invänta ett klimat med mindre iskalla vindar och smutsiga snöhögar.

Puss/ Katla.

Minnesvärda stunder

Hoppla!

Fredagen innehöll en fem timmar lång håltimme så jag passade på att åka hem och baka bullar, något som jag väldigt sällan hinner.


Efter det blev det fika på espresso house med klara och Matilda. Jag och Matilda vandrade sedan genom kvällen hem till mig och hyrde filmen " i rymden finns inga känslor". Om ni inte har sett den borde ni genast gå och göra det, jag har redan sett den tre gånger! Här någonstans hanns det också med en fasligt massa gitarrspelande vilket var trevligt, det är inte alla som har en bästa vän som till på köpet är en utmärkt gitarrlärare!

Lördagen innehöll ännu mera Matilda vilket aldrig kan gå fel! Långpromenad, museibesök och teaterföreställning. Idag har jag firat julgransplundring med min alternativa familj NUC, det var trevligt som alltid och efter att ha ätit tjugotre sorters kakor är jag nu ganska mätt och belåten när jag sitter och söker sommarjobb och annat bra.

Gå och se teater impuls föreställningar om du vill få dig ett gott skratt//Urban

Alltid på väg.

Jag bär alltid med mig min väska, var jag än ska. Även om jag inte behöver ha den så känner jag mig, ja, naken utan den. Detta leder ofta till att jag bär runt på massvis med konstiga, kanske onödiga saker. Det här är i alla fall vad som tyngde mina axlar idag när åkte proppfull buss, åt potatismos och sprang till spårvagnen:



Okej, jag skapar lite ordning, lägger saker i rader:



Så uppifrån och ner, från väster till höger. Precis som ett skolfoto:

1. Några sidor med repliker som jag under lediga stunder försöker att lära mig.

2. Två i samma för de hör ihop; mina glasögon som jag har på näsan när jag för tillfället läser Ett Ufo Gör Entré av Gardell. (Jag bär i och för sig glasögon även när jag läser manuset, och alla andra gånger jag läser också.)

3. Min plånbok som, för utom lite pengar, plastkort,  och kvitton, även gömmer små lapparfyllda med spretiga tånårstankar nerkraffsade på bussen, i hissen eller under en fika. Skrivna bara för mig och ingen vet varför.

4. Mitt gigantiska paket med tuggummin som aldrig verkar ta slut.

5. Min gamla skruttmobli som så stilig pryds med Barbamamma.

6. Det är kanske svårt att se men brevid telefonen sitter en åsna i plast. Han har ett förflutet i ett kinderägg och jag bär honom mest för att han påminner mig om min vän Therése. Ja inte bildligt talat men denna lilla figur bidrar ofta med galda skratt.

7. En lila rosett för dåliga hårdagar och kraftiga snöstormar.

8. Min älskade I-pod som så fint skyddas av en blå lovikavante.

9. Sist men inte minst; en penna.

För tillfället är kära gamla Håkan min följeslagare.



Låt inte världens alla onödigheter tynga dina axlar// Katla.


Fakir..

Tjo alla glada!

Den här helgen har gått åt till att träna volter och att lära mig hur jag lär ut dem till andra. Efter oräkneliga timmar av styrka, stretch, fys och smidighet har jag nu tappat förmågan att både gå och sitta. Därför ska jag nu lägga mig på min bästa vän spikmattan och öva på en annan konst inom cirkusens mångsidiga värld! Jag har också hängt en del på Kulturkammaren där rockkarusellen var i full gång, även om musiken inte alltid faller mig i smaken så var människorna destio bättre! Fint ska det vara!



Eftersom min kamera har en otäck förmåga att fly fältet så fort jag ska göra något kul kan jag tyvärr inte bjuda på några bilder idag häller.. Det ska bli bättring! Istället kan ni tänka er glädjen i att skala ett ägg på morgonen och bli hälsad av den här lilla filuren!

Sov gott och länge //Urban

Jaha..



Vi bjuder på en flashig gammal bild för att liva upp stämningen!

Ibland gör man rätt ibland gör man fel! Vi hoppas att ni kan förlåta oss för vår korta semester. Vi har hunnit med bekantskaper med tyskar, arga människor, jul, nyår och mycket trevliga vänner! Alltså, efter julens alla måsten är vi nu tillbaka för att fortsätta förgylla era dagar i tid och evighet! Även vi hoppas att lite trevliga bilder snart ska kunna dyka upp. Vi uppskattar er som ännu är oss trogna efter vår långa frånvaro och vi lovar att det ska vara mödan värt:)

Puss och kram och nyp i stjärten //Urban and Katla

RSS 2.0